Om oss

Företaget är relativt ungt, det startades våren 2020 av tidigare anställda från ledande skyltföretag i länet i en tid där fokus på sälj blivit det viktiga, inte produkterna man säljer. Vi ”brinner” för val av material, utveckling av egna produkter och problemlösningar då all den kunskapen också finns i huset. Det finns naturligtvis en mängd produkter vi saluför som vi själva inte tillverkar men då ser vi till att ha koll på att dessa produceras på rätt sätt, till rätt pris och med så liten miljöpåverkan som möjligt. I huset sitter nästan 100-års erfarenhet av både produktion och sälj så du som kund kan känna dig trygg med att du får hjälp av proffs på alla positioner.

Även om LED idag har tagit över den mesta marknaden inom ljusskyltar så är fortfarande neon ett läckert alternativ som här, Citypassagen, Örebro.

En firmabil ”måste” dekoreras. Detta är en reklamplats som redan är betald och den mest kostnadseffektiva marknadsföring man kan tänka sig.

Man kan sätta dekor på i princip vad som helst, bara att bredda sin fantasi tillräckligt. Har du en idé, bolla den gärna med oss!